Skip to main content

Claire

Ik werk als freelance schrijver en adviseur. Leidend bij elke tekst die ik schrijf of redigeer is dat ik mensen en hun hartgedreven werk uit de schaduw haal. Alles om dat te realiseren is er al, mijn tekst zorgt voor de juiste belichting.

Hoe dat komt

Lang voordat ik in 2013 begon als freelance tekstschrijver was duidelijk dat het vertalen van de praktijk naar een heldere overtuigende tekst mijn passie was. Ruim 15 jaar verzamelde ik kennis en ervaringen in mijn studies en werk. Eerst als communicatiedeskundige, toen als persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg en daarna als orthopedagoog en behandelco├Ârdinator in de jeugdzorg. Vruchtbare omstandigheden om mijn contactuele, analytische en tekstuele vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen.

Eind 2012 realiseerde ik me dat ik het liefst al mijn werktijd besteed aan het schrijvend ondersteunen van positieve maatschappelijke veranderprocessen. Met mensen die staan waar het moet gebeuren. Die werken vanuit professionaliteit en hun hart. Niet lang daarna hing er een KvK-nummer aan mijn naam en kwamen de eerste opdrachten binnen.